Energiesystemen

Defion ontwerpt in opdracht energie systemen. Deze systemen bestaan uit apparatuur die energie converteren, opslaan en verbruiken. Denk hierbij aan omvormers, DC/DC converters, accu's, elektromotoren/generatoren en zonnepanelen. Er is ruime ervaring in het goed opzetten van deze systemen. Hierbij kunnen verschillende aspecten aanbod komen:

Energiebalans en operationele tijd

Om een energiesysteem goed te laten functioneren inventariseert Defion alle omgevings- en operationele parameters. Op deze manier kunnen we een advies geven over de capaciteit van de diverse apparaten. Denk hierbij bijvoorbeeld dat de accu van voldoende capaciteit is, maar ook dat er genoeg energie binnen komt t.o.v. de energie die in dezelfde tijdseenheid wordt verbruikt.

Levensduur en Operationele kosten

Ook kan Defion een inschatting maken van de levensduur van het systeem. Uit het totaal concept kunnen we daarna ook de operationele- en aanschafkosten worden berekenen. Hierdoor is het systeem voor de klant transparant en kan voor de aanschaf de juiste keuze gemaakt. De samenstelling van het systeem sluit dan optimaal aan bij de toepassing en budget van de klant.

Terug naar overzicht
Website powered by Ondernemerswebsites.nl.